Известие

Collapse
No announcement yet.

FULL претапициране на Брера във Вилнер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• FULL претапициране на Брера във Вилнер

Колеги, съвсем скоро ми предстои да си закупя Брера, а покрай това започнаха да ме чоплят и идеи за подобрения, не само по вървежа, но и по визията. След щателни прегледи из нетс почти не намерих Брери, които са били подлагани на интериорен тунинг, но силно ми направи впечатление една правена във Вилнер, която спореф мен се е получила уникално. Та идеята ми е да попитам колко горе-долу би излезнало качествено претапициране с Набук и кожа ? (Колегата с italia independent версията е призован да поразкаже) .

Поздрави и успешен ден !

Като ти се дава колкото за още една брера,отивай във Вилнер.Иначе най-тънко около 5к
    alfa 159 1,8 mpi/lpg

Comment

Първоначално публикувано от МИТАКА1654 Покажи съобщение
      Като ти се дава колкото за още една брера,отивай във Вилнер.Иначе най-тънко около 5к
      Аз запитване съм пратил, никой не ми отговаря от 1 седмица, иначе не съм на зор да разпитвам като гламав по форумите.

Comment

https://www.facebook.com/www.gbdesig...ref=ts&fref=ts Тези са на много високо ниво и цените не са космически, като във Вилнер.
        ~159 1.9 JTDm

Comment

На мен тези последните ми обявиха цена за претапициране на волан от 170лв.

Comment

Working...
          X